Pacman Lemon BarsPacman Lemon Bars

By | August 28, 2011

So I got these measuring spoons in the mail this week: cup, tbsp, tsp, stuff like that. This means I can finally try baking some American recipes! Try? Yes, try! Apparently, it is not a really good idea to bake lemon bars (recipe here) in a leaky pan over an oven grid…. I was very surprised to see that at the end of this hot sticky messy adventure, I was left with some extremely tasty Pacman Lemon Bars:

Pacman Lemon Bars

Wagga wagga wagga

And this in my oven:

Messy oven is messy

Ik heb deze week maatlepels gekregen, cup, tbsp, tsp, noem het maar op en ik kan het afmeten nu! Dit betekent dat ik nu eindelijk ook amerikaanse recepten kan gaan proberen. Proberen? Ja, proberen! Want het is blijkbaar helemaal niet zo’n goed idee om lemon bars (recept hier) te maken in een lekkende springvorm op een rooster… Het was erg verrassend om te zien dat er aan het eind van dit hete plakkerige avontuur er toch nog deze erg lekkere Pacman Lemon Bars uitkwamen:

Pacman Lemon Bars

Wagga wagga wagga

en dit als extra bonus:

Messy oven is messy



Leave Your Comment